11:46 PM
ЗУСТРІЧ З ВИПУСКНИКАМИ У ІВАНІВСЬКІЙ ШКОЛІ

02.02.2019

          У суботу, 2 лютого, Іванівська школа гостинно привітала своїх колишніх учнів на Вечорі зустрічі з випускниками. Педагогічний колектив завжди пишається своїми, уже дорослими, дітьми. Вони не тільки досягають особистих висот, а й із задоволенням допомагають школі. Вже 14 років у школі створено Клуб випускників, керівником якого є випускник 1972 року Богун І.О. Під егідою випускників клубу у школі проводяться різноманітні конкурси. У цьому навчальному році завдяки випускникам було профінансовано (50%) освітній краудфандинговий проект програми «Сходини», який надав можливість відкрити сенсорну кімнату «ГармоніЯ».
      У програмі зустрічі було шанування працюючих учителів та ветеранів педагогічної праці, вшанування пам’яті вчителів, які пішли із життя, вітання ювілейних випусків. Самими активними виявилися випускники-ювіляри, які закінчили школу 45 років тому. На свято завітали почесні випускники: Богун І., кандидат економічних наук, кандидат у майстри спорту з легкої атлетики; Мельникова С., головний лікар КМП «Багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» м. Бахмута, нагороджена державною стипендією у 2018 році; Чернишов С., начальник поліції Дарницького району м. Києва; Бойченко О., учасник бойових дій в Афганістан та інші. Всі почесні гості залишили школі напам’ять подарунки.
         Родзинкою свята був конкурс «Краща дитина випускників», у якому брали участь 9 дітей 1-4х класів. Напередодні конкурсу було організовано інтернет-голосування. А на конкурсі діти розкривали свої таланти, розповідали про своїх батьків-випускників та робили спробу у дефіле. Кращими дітьми випускників визнані всі учасники! Кожний учасник отримав цінний подарунок. Подарунки підготували випускники та небайдужі люди.

Переглядів: 172 | Додав: juli_kozachenko17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar