20.02.2019

      Напередодні Міжнародного дня рідної мови у шкільній бібліотеці Іванівської школи організована виставка. Метою виставки було формування бережного відношення в учнів до рідної мови та мов інших народів, виховання любові до рідного слова, традиціям українського народу.
      З учнями 4-го класу була проведена лінгвістична гра-естафета «Мовний всезнайка». Учні активно брали участь в конкурсах, із задоволенням побували на «Острові мовних скарбів», пригадали правила мовного етикету.
      Діти зробили висновок, що всі мови визнаються рівними, тому що кожна є унікальною живою спадщиною, яку необхідно оберігати, перед ... Читати далі »

Переглядів: 158 | Додав: juli_kozachenko17 | Дата: 20.02.2019 | Коментарі (0)

20.02.2019

     21-го лютого всі народи Землі відзначають Міжнародний день рідної мови. За недовгий час свого існування свято вже стало традиційним, адже це один із тих днів, коли кожен має змогу відчути себе частиною свого великого народу.
      Напередодні цього свята учні 4 класу Іванівської школи взяли участь в олімпіаді з української мови. Проект «Всеосвіта» дав можливість учням перевірити свої знання. Спеціально розроблені інноваційні завдання були спрямовані, насамперед, на підвищення в учнів інтересу та мотивації до навчання, дозволили чітко визначити рівень їхніх знань, а деякі сприяли прояву найкращих учнівських здібностей – креативності та кмітливості.
... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 154 | Додав: juli_kozachenko17 | Дата: 20.02.2019 | Коментарі (0)