11:51 PM
ВИХОВНА ГОДИНА

15.02.2019

      У Іванівській школі для учнів 7-9-х класів проведено виховну годину «Ціна чужої війни: до 30-річчя з дня виведення радянських військ з Афганістану» з переглядом документального фільму «Афганістан – мій біль і пам 'ять».
Метою заходу було ознайомлення учнів з однією з найтрагічніших сторінок історії та вшанування пам 'яті загиблих у війні.15 лютого у житті колишніх військових, які пройшли дорогами Афганістану, навіки залишиться як день пам 'яті про чужу і жорстоку війну. Афганістан – це мужність воїнів, це вірність солдатській службі, це взаємовиручка і допомога.
      Молоді люди йшли на афганську війну не за орденами і медалями, вони свято вірили, що виконують свій інтернаціональний обов'язок, вірили, що несуть визволення народу Афганістану, що йдуть не воювати, а захищати.
Учні пройнялися патріотичними почуттями, коли почули жахливі цифри цього горнила для всіх тих, хто туди потрапив. Довгою була розмова про ціну життя, дружбу, відданість, любов… Вшанували пам'ять загиблих українських воїнів в інтернаціональній війні.
      Сподіваємося, у серцях учнів не згасне пошана до тих, кому довелося стати учасниками воєнних дій в Афганістані.

Переглядів: 162 | Додав: juli_kozachenko17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar