8:31 PM
Підсумкове засідання атестаційної комісії

03.04.2020

       03.04.2020 року проведено підсумкове засідання атестаційної комісії Управління освіти, відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників. Не зважаючи на складну ситуацію через поширення коронавірусу, виконуючи рекомендації Міністерства освіти і науки, Управління освіти прийняло рішення провести засідання атестаційних комісій у дистанційному форматі. Дотримуючись регламенту та вимог Типового положення про атестацію, вони пройшли в онлайн-форматі на платформі для відеоконференцій у режимі реального часу Jitsi Meet.

       В Іванівському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Бахмутської міської ради в цьому навчальному році підтверджували вищу кваліфікаційну категорію вчитель фізичної культури Соколов М.Г. та вчителі початкових класів Нагорна Л.Г. і Роговцева Т.Ф.; педагогічні звання "учитель-методист": Соколов М.Г. та Нагорна Л.Г.

       За результатами таємного голосування комісією ІІ рівня вчителів було атестовано у 2019-2020 навчальному році.

Дякуємо: відділу освіти Бахмутської райдержадміністрації за організацію та початок (вересень-грудень) атестаційної кампанії для наших педагогів;  Управлінню освіти Бахмутської міської ради за підтримку та толерантність по відношенню до педагогів, що атестуються, у перехідний період приєднання до м.Бахмута та за високу оцінку їхньої діяльності.

Особиста вдячність Астаповій І.В. за допомогу у вирішенні проблемних питань та наставницьку позицію у співпраці з адміністрацією закладу.

Радіємо за успіхи наших вчителів та вдячні членам педагогічного колективу Іванівського закладу, які протягом всього атестаційного періоду були поруч із вчителями, у яких був напружений навчальний рік.

Переглядів: 124 | Додав: juli_kozachenko17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar