АКАТОВА КАРОЛІНА, учениця 3-го класу

       У другий день карантину Кароліна вирішила спробувати себе у ролі блогера. Вона мріє набути блогерських навичок та завести сторінку в Instagram. Саме канікули – це той час, коли можна реалізувати свою ідею в життя. Сьогодні вона уявила себе блогером та спробувала розповісти про домашніх тварин. Початок покладено, з’явився претендент на роль шкільного блогера!

Удачі, Каролінка! Нехай твоя майбутня сторінка набуде популярності!

... Читати далі »

Переглядів: 139 | Додав: juli_kozachenko17 | Дата: 02.04.2020 | Коментарі (0)

ПРИХОДЬКО МАРИНА, учениця 9-го класу

       Канікули! Приходько Марина, учениця 9-го класу, з початку карантину не зупинялася робити свою найулюбленішу справу. Старанно виконувала домашні завдання, а потім творила руками дива. Творчій дівчинці подобається малювати. Вона захопилася цим ще в початковій школі і зрозуміла, що має художні здібності. Навіть майбутню професію бажає пов’язати з улюбленою справою. Батьки підтримали доньку і забезпечують всі необхідні умови: створили вдома особисту творчу лабораторію, дбають про придбання необхідного матеріалу та четвертий рік навчають її у Школі мистецтв м.Бахмута на художньому відділенні (викладачка Сапаргелдієва Н.В.). Багато приємних моментів у Марини пов’язано з творінням її робіт. Вона запевняє, що створення її шедеврів збагачує її та надихає на розвиток. А канікули – це приємний час не відволікатися від своєї мрії.

... Читати далі »

Переглядів: 128 | Додав: juli_kozachenko17 | Дата: 02.04.2020 | Коментарі (0)

КРАВЕЦЬ ДАМІР, учень 4-класу

       У перший день канікул родина учня 4-го класу Даміра Кравця вирішила побувати на місцевій дамбі. Матуся і син побачили лебедів, які там оселилися та дуже довірливо підпливали до берега. Це найбільше вразило, бо раніше тут ніколи не було лебедів. Відпочинок перетворився у захоплююче спостереження за птахами. Вони були красиві та величні. Залюбки позували перед камерою, навіть дозволили їх кормити з рук. На іншому боці дороги витікає річка. На пагорбі є місце для відпочинку, де відчуваєш себе як на кормі великого корабля. Так хочеться тут підняти руки і злетіти! "Гарне місце для відпочинку та медитації" - зазначив Дамір. Цікавий перший день канікул! Вирішили частіше приходити сюди до своїх друзів лебедів.

... Читати далі »

Переглядів: 129 | Додав: juli_kozachenko17 | Дата: 02.04.2020 | Коментарі (0)