11:49 PM
БАТЬКІВСЬКІ ЗБОРИ

07.02.2019

    Сумніви, цікавість, побоювання змін сьогодні відчувають батьки майбутніх першокласників, тому 7 лютого в Іванівській школі відбулися батьківські збори.
    Директор Ольга Євгенівна Козаченко ознайомила присутніх з нормативно-правовою базою щодо організації навчання та проведення прийому дітей до 1-го класу. Розповіла про переваги та прогресивні зміни, які пропонує освітня реформа. Адже майбутні першокласники тепер будуть навчатися по-новому: опановувати знання та навички через діяльність, а під час ранкового кола вчитимуться висловлювати свої думки і слухати інших.
      Учитель початкових класів Людмила Григорівна Нагорна надала поради щодо соціально-психологічної готовності дітей до школи. Від неї батьки отримали важливі настанови щодо підготовки дітей до навчання. Яскравими і цікавими були вправи «Щирий м’яч», «Аплодисменти взаємопідтримки», «Долонька допомоги», які занурили батьків в атмосферу НУШ, познайомили присутніх з методами і прийомами роботи та залучили батьків до практичної діяльності.
     Батьківські збори стали тим першим місточком для реалізації наступності між дошкільною та початковою освітою, цінним важелем педагогічної взаємодії.
Переглядів: 147 | Додав: juli_kozachenko17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar