За річним планом роботи в Іванівському закладі проведений Тиждень з питань євроінтеграції. Організовані цікаві заходи, які знайомили учнів з даною тематикою. На виховних годинах, при перегляді відеоматеріалів учні могли поділитися власною думкою щодо відносин України з ЄС.

В рамках тижня 18.12.2020 року пройшов конкурс лепбуків «Євроатлантична інтеграція України». Цілий тиждень учні 5-11-х класів вивчали теорію за темою та реалізували свої знання в практичних діях. Яскраві, змістовні та цікаві лепбуки з’явилися для оцінювання. Було обрано журі: Козаченко О.Є., директор закладу; Платонов І.В., вчитель історії, правознавства, громадянської освіти та ЗУ; Синельников О.В., вчитель математики; Соколов М.Г., вчитель фізичної культури; Роговцева Т.Ф., вчитель початкових класів; Грешнякова В.М., практичний психолог; Бойко Л.А., завідувач господарства. За думкою журі всі лепбуки виконані на високому рівні. Ал ... Читати далі »

Переглядів: 94 | Додав: juli_kozachenko17 | Дата: 18.12.2020 | Коментарі (0)

15 - 17 грудня 2020 року в Іванівському закладі для вчителів проводився тренінг за темою "Позитивне батьківство". Цікава тема виховного спрямування не абияк торкнулася педагогічної майстерності кожного з учасників тренінгу. Найважливіший аспект взаємовідносин учителів та батьків турбує кожний освітній заклад. І пощастило, що саме з нашими вчителями тренери Ольга і Кирило цікаво та якісно знаходили відповіді на питання, які виникли.

В кінці тренінгу кожний учасник отримав сертифікат та збірники за темою, а батькам учнів закладу надано 50 примірників корисних брошур.

Дякуємо людям, які навчали та розповідали, були цікаві та розумні, радили та створювали хвилини успіху! Чекали із задоволенням наступних тренінгів - це були світлі миттєвості в нашому закладі.

... Читати далі »

Переглядів: 98 | Додав: juli_kozachenko17 | Дата: 18.12.2020 | Коментарі (0)

Команда Іванівського закладу взяла участь у міських змаганнях з народного жиму серед юнаків та дівчат 9-11-х класів, які відбулися 17 грудня 2020 року на СК «Металург» в залі паурліфтингу ім. А.Петренка.

Учні 11-го класу Куриленко Олександр та Малкін Максим захищали честь закладу, підіймаючи штангу 50 кг.

Учитель фізичної культури Соколов М.Г., учнівський, педагогічний та батьківський колективи пишаються призерами Іванівського закладу! ВІТАЄМО!

Переглядів: 98 | Додав: juli_kozachenko17 | Дата: 18.12.2020 | Коментарі (0)