3:18 PM
Знову в школу

01.02.2020

         Кожної першої суботи лютого до Іванівської школи прямують випускники. Ці люди – історія закладу! Багато років тому чи тільки «вчора» закінчили школу, але всі вони у різні роки проживали в її стінах своє дитинство, набували досвіду, навчалися не тільки наукам, а й людським цінностям…

          Сьогодні, веселі та щирі вони знову в школі. Будь-то дощ, карантин, метелиця, а в першу суботу лютого випускники знають, їх тут щороку чекають.

          Зустріч шкільних друзів… Вона завжди привітна та хвилююча. Однокласники… веселі та, по дитячому, бешкетують… Згадують, діляться новинами та дарують квіти вчителям… Звучать фанфари і ведучі вітаються та задають тон всьому святу: прославляють працю вчителів; хвилиною мовчання шанують пам'ять тих, кого вже немає; запрошують на сцену ювілейні випуски, які у свою чергу так зворушливо читають з листків вірші.

          Для випускників-однорічок теж сьогодні серйозний момент. За традицією школи, їх присвячують у випускники. Вони дають клятву, що ніколи не забудуть школу та вчителів, що завжди будуть вітатися та поступатися місцем в автобусі, а найголовніше зроблять тату «школа» та обов’язково приведуть сюди у перший клас своїх дітей.

          Кожного року підводимо підсумки самих активних ювілейних випусків. У цей раз це були випускники 1995 року. Із великою любов’ю вони зверталися до свого класного керівника Рогаченко Світлани Григорівни та вчителів, які їх навчали, які навчають зараз їхніх дітей та онуків. У свою чергу класний керівник згадувала події 25-ти річної давності та уявляла дорослих вже випускників маленькими та смішними.

         За лаштунками чекали своєї черги сьогоднішні випускники школи, яким випала можливість в рамках вечора зустрічі змагатися за почесне звання «Кращий випускник-2020». Одинадцятикласники дуже хвилювалися. Вони вже пройшли деякі конкурсні відбори-онлан, де змагалися в інтернет-голосуванні та за краще інтерв’ю, але попереду чекала серйозна боротьба.

        В конкурсній програмі було заплановано три дефіле учасників.

        Церемонія нагородження – це довгоочікуваний момент, коли всі хвилювання позаду і ти почуваєш себе на сходинку вище. Вимучений, але радісний; втомлений, але щасливий. Ти чекаєш на результат і впевнений, що самий кращий, тому що по іншому бути не може!

         Так і є! Всі 8 учасників визнані кращими випускниками-2020 Іванівського закладу загальної середньої освіти! Всі отримали у подарунок срібні ланцюжки від директора школи, голови ТДВ «Красносільчанка» Амеліної Галини Олександрівни, вчителя фізичної культури Соколова Миколи Георгійовича, вчителя англійської мови Платонової Вікторії Василівни.

           Також дякуємо за надані випускниками подарункові сертифікати:

Сертифікат на безкоштовне нарощування нігтів від випускниці 2005 року Сєрокурової Яніни;

Сертифікат на романтичну вечерю в кафе «Ізумі» від випускника 2010 року Козаченка Єгора;

Сертифікат на відвідування тренажерної зали спортивного комплексу «Металург» м. Бахмута від випускниці 2015 року Роженко Марії;

Сертифікат на фотосесію в студії «Юлія» м. Бахмута від випускників 1995 року;

Сертифікат на відвідування кінотеатру «Перемога» у м. Бахмуті від ветерана-вчителя Рогаченко Світлани Григорівни.

Також дякуємо:

Козаченко Юлії, випускниці 2014 року, яка подарувала цінний подарунок (навушники) за краще інтерв’ю, визначене результатами онлайн-голосування, Кароліні Петровій;

Богуну Івану Олександровичу, випускнику 1972 року, керівнику Клубу випускників, Почесному гостю школи, який вручив наручний годинник Імоні Султанназіровій за перемогу у конкурсі «Краща інтрнет-випускниця-2020».

Переглядів: 147 | Додав: juli_kozachenko17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar