0:03 AM
Знову до школи...

01.09.2017 


Першого вересня вся країна святкувала День знань. Іванівська школа на своєму подвір’ї вітала 160 учнів та їх батьків. До першого класу у цьому році зараховано 17 учнів. Класний керівник Роговцева Тетяна Федорівна зустрічала своїх малюків з короваєм та щирими словами. Не залишилися в стороні керівники району, від імені яких було вручено книжки та канцелярські товари заступником голови Артемівської райдержадміністрації Головкіною О.А. та депутатом Бахмутської районної ради Бойченко Л.В. Тимчасово виконуюча обов’язки Іванівського сільського голови Данько О.В. проголосила, що для першокласників дарує нову дошку. А голова ТДВ «Красносільське» передала учням солодкі подарунки. 


Директор школи виступила з привітальними словами, в яких відчувалася урочистість події: 
«Канікули та відпустки позаду – це означає настав час нових втілень та перетворень. Початок навчального року завжди з тривогою та урочистістю зустрічають педагоги. Це початок творчих злетів, реалізації цікавих ідей та професійного зросту кожного, хто обрав учительську професією. Педагогічному колективу бажаю успіху у натхненній праці навчання та виховання наших учнів. 


Батькам хочу виразити велику вдячність за те, що довіряєте нам своїх дітей. Знаю, кожний навчальний рік ви зустрічаєте із турботою за свою дитину. Ми готові розділити ваші хвилювання та надати нашим дітям якісні знання. Дякую вам за співпрацю та впевнена, що ви в будь-який час зможете знайти в нашій школі підтримку та пораду. 


Сьогодні останній перший дзвоник продзвенить для одинадцятикласників. Попереду у них останній рік навчання, прийняття важливого рішення вибору професії та підготовка до здачі зовнішнього незалежного оцінювання. Бажаю вам бути впевненими і витратити кожну хвилину цього навчального року на своє майбутнє. 


Головні іменинники свята, звичайно, першокласники. Ці малюки – майбутнє нашої країни, гордість своєї родини та нашого навчального закладу. З сьогоднішнього дня педагогічний колектив бере відповідальність за отримання ними знань та ми впевнені, що ці діти будуть мати рівний доступ до сучасної української освіти. 


А умови для цього створені не тільки педагогами-спеціалістами, майстрами своєї праці. А й людьми, які небайдужі до проблем матеріального стану навчального закладу. 


Це, перш за все директори сільгоспгосподарств: ВАТ «Красносільське» Беседіна Галина Олександрівна, «Чайка плюс» Сядристий Володимир Васильович; «Іллюс» Іванков Володимир Володимирович. Не залишається осторонь наших проблем і виконуюча обов’язки сільського голови Данько Олена Валеріївна, її турбота про школу відчувалася у весь літній період . 


Також нам дуже приємно, що вже 12 років поспіль, нас підтримує наш випускник Богун Іван Олександрович, який дуже осучаснює нашу матеріально-технічну базу, чим надає натхнення на нові звершення. 


Величезна подяка всім Вам та низький уклін. 
Величезна вдячність також нашим батькам за матеріальну та фізичну допомогу в ремонті класних кімнат. За результатами конкурсу підготовки кабінетів до навчального року. 


Бажаю всім нам навчатись у мирній незалежній країні, отримувати задоволення від результатів та пишатися нашими дітьми. Зі святом Першого дзвоника!»

 

Переглядів: 161 | Додав: krasnenska2017 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar