11:04 AM
ЗНОВУ БРАЛИ УЧАСТЬ У ЗМАГАННЯХ «ОЛІМПІЙСЬКЕ ЛЕЛЕЧЕНЯ»

17.04.2018

      17 квітня 2018 року команда Іванівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів взяла участь у ІІ етапі Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя». Метою заходу було пропаганда здорового способу життя, поширення ідей олімпізму, розвиток олімпійського руху в Україні шляхом залучення якомога більшої кількості дітей до занять фізичної культури та спорту, організація змістовного дозвілля.

      Змагання проводилися у спортивному комплексі «Металург» м. Бахмута, де, крім Бахмутського району, були представлені команди із міст Бахмута, Торецька, Дружківки, Костянтинівки, Костянтинівського району, Соледарської ОТГ.

      Програма заходу включала в себе три складові: спортивну, освітню та культурну частини. Команди представляли свої презентації, брали участь в олімпійській вікторині та змагалися в шести естафетах.

    За результатами змагань команда Іванівської школи посіла ІІ місце і разом з командою із м.Торецьк буде брати участь в обласному етапі у м.Селідово 25-го квітня 2018 року.

Переглядів: 154 | Додав: krasnenska2017 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar