10:32 PM
Знаходимо відповіді

13.11.2019

      За планом роботи пересувного мобільного консультативного пункту у складі служби у справах дітей Бахмутської райдержадміністрації до Іванівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів приїхали фахівці служби у справах дітей; районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді; Бахмутського МРВ філії ДУ «ЦП» в Донецькій області; Бахмутського міського центру зайнтості; ВСП КЗОЗ «Обласний клінічний протитуберкульозний диспансер» м. Бахмута; ювенальної превенції сектору Бахмутського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області; відділу освіти Бахмутської райдержадміністрації.

     Особливостями виступів фахівців були профілактичні лекторії та тренінги. Учні 6-8 та 9-11-х класів мали змогу знайти відповіді на хвилюючі їх запитання. А випускники, в рамках профорієнтаційної роботи, ознайомилися з сучасними профорієнтаційними онлайн-інструментами служби зайнятості, які допомагають зробити свідомий професійний вибір: веб-базованою платформою з професійної орієнтації «Моя професія». Наприкінці заходу кожен учень отримав друковані інформаційні матеріали про професії та послуги служби зайнятості для школярів.

     Велика подяка організаторам діяльності пересувного мобільного консультативного пункту. Учнівська молодь потребує такої уваги з боку різних організацій, направлених на виховання та профілактику правопорушень, профорієнтацію та розвиток здоров’язберігаючих компетентностей.

Переглядів: 174 | Додав: juli_kozachenko17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar