6:50 PM
ЗАХОДИ З ПРОФІЛАКТИКИ СУЇЦИДУ

11.03.2018

       З метою профілактики суїциїдальної поведінки серед підлітків практичним психологом Іванівської школи Грешняковою В. М. проведені профілактичні заходи під гаслом «Життя прекрасне!»

       Заряд позитивного настрою отримали учні 2-4-х класів, беручи участь у невеликих, але енергійних вправах, так званих, психогімнастичних іграх. Це дозволило покращити загальний настрій, зняти напругу, та наочно продемонструвати, як швидко можна змінити сум на радість, негатив на позитив, якою великою цінністю є можливість мати поруч себе товаришів, з якими можна не тільки навчатися, але і повеселитися, погратися, як важливо співпрацювати один з одним і бути людяним.

       З учнями 5-6-х класів проведено заняття з елементами тренінгу по формуванню мотиваційної сфери в реалізації життєвих планів. А учні 7-8-х класів отримали незвичайну нагоду висловити свою думку на "колажі" психологічного розвантаження з приводу цінності власного життя, а саме дати відповідь на таке, здавалося би, просте запитання «За що я люблю життя?».

       Учні 9-1-х класів взяли участь в бесіді "Цінності в житті молодої людини"; "Безпечний інтернет: правила поведінки", які спрямовані на формування в учнівської молоді впевненості у собі, установки оптимістичних поглядів на життя, покращення комунікативних вмінь та підвищення самооцінки.

       Учням було показано, що власне саме усвідомлення своїх життєвих цінностей дозволяє піднятися на новий вищий щабель розуміння того, хто ти є, і для чого живеш.

 

 

Переглядів: 182 | Додав: krasnenska2017 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar