10:45 PM
Загальношкільна батьківська конференція

Щорічно, у перші тижні вересня, в закладі обов'язково проводиться загальношкільна батьківська конференція, на якій визначються пріоритетні напрямки роботи закладу, проголошуються вимоги для учнів, підіймаються різноманітні питання щодо створення комфортного освітнього середовища дітей та інше. Цей рік - не виняток, хоча працюємо за зміненими вимогами, пов'язаними з коронавірусом.

Загальношкільна батьківська конференція відбулася в онлайн-режимі. До участі в ній залучилася небагата кількість батьків. Але проведення вперше такого роду заходу в іншій формі - це лише початок. Сподіваємося на онлайн-співпрацю батьківської громадськості.

Виступи до заходу підготували: Пасічна О.Р., заступник директора з навчально-виховної роботи; Яковлева В.М., заступник директора з виховної роботи; Майборода А.А., вчитель фізичної культури; Грешнякова В.М., практичний психолог. Подяка педагогам за роботу!

На онлайн-конференції обрали голову Ради закладу Безмен-Пономарчук Є.В., мати учениць 1-го та 5-го класів.

До Ради закладу увійшли п'ять представників від батьківської громади: Сєрокурова Я.Ю. - 2 клас; Безмен-Пономарчук Є.В. - 5 клас, Зайченко Ю.В. - 6 клас; Кіхтенко А.В. - 7 клас; Пономарчук Л.І.-10 клас.

До Ради профілактики увійшли три представника Ради школи: Безмен-Пономарчук Є.В. - 5 клас; Кіхтенко А.В. - 7 клас; Пономарчук Л.І.-10 клас.

Піклувальна Рада буде створюваться Радою закладу на першому засіданні у жовтні місяці 2020 року. Чекаємо пропозиції!

Вітаємо учасників онлайн-конференції, бажаємо натхнення та успішного навчання і виховання наших дітей!

Переглядів: 117 | Додав: juli_kozachenko17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar