4:59 PM
ЗАГАЛЬНОШКІЛЬНА БАТЬКІВСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ

13.09.2019

       Організація навчального року – це дуже клопітка робота, до якої залучаються всі учасники освітнього процесу, важливою складовою яких є батьки. Без їхнього розуміння необхідності приділяти величезну увагу своїм дітям, їхньому навчанню та вихованню, неможливо створити гармонійно-розвинену особистість, конкурентно-спроможного випускника, достойного громадянина країни.
       Нажаль, не всі батьки це розуміють. Але більшість, все ж таки, прямують до школи, щоб бути у центрі подій своїх дітей, які півдня знаходяться у навчальному закладі.
      Традиційно, у другу п’ятницю вересня, в Іванівській школі проходить загальношкільна батьківська конференція, на якій підіймаються важливі питання організації навчального процесу. Більше, ніж 60% батьків були присутні в цьому році на конференції, де підіймалися питання зовнішнього вигляду учнів, використання мобільних телефонів, відвідування учнями школи, виконання домашніх завдань та створення умов для навчання. Особливо тривожною була інформація щодо боулінгу та розповсюдження кору у районі.
      Після конференції батьки мали можливість поспілкуватися з класними керівниками.

Переглядів: 156 | Додав: juli_kozachenko17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar