3:31 PM
Взяли участь в Іграх патріотів

11.05.2019

       «У спорті загартовуються майбутні захисники української держави», - так вважають організатори патріотично-туристичної спортивної гри «Ігри патріотів», яка відбулася 11 травня 2019 року у Бахмутському міському парку культури та відпочинку.
       У змаганнях брали участь учні 10-11 класів шести загальноосвітніх шкіл району та студенти ДНЗ «Бахмутський професійний аграрний ліцей». Гра проводилась за принципом «Веселий експрес». Кожна команда отримала маршрутний лист і згідно з ним послідовно брала участь у спортивно-туристичних змаганнях і конкурсах.
        Почесними гостями та членами журі були народний депутат України Костянтин Матейченко та перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна. Вони привітали команди-учасниці і побажали їм успішно представити набуті знання, уміння, навички, необхідні майбутнім захисникам української держави. Члени команд мали нагоду показати свою фізичну підготовку, витримку і спритність, уміння надавати першу медичну допомогу, збирати та розбирати автомат Калашникова. Вболівальники спостерігали за ходом змагань і підтримували команди, а за бажанням могли скуштувати польової каші.
      І хоча за результатами змагань команда нашої школи не посіла призового місця, але всі учасники із задоволеннями взяли участь у заході. І з гарним настроєм повернулися додому, отримавши солодкі призи – торти з емблемою змагань.

 
Переглядів: 147 | Додав: juli_kozachenko17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar