7:46 PM
ВІДКРИТИЙ УРОК З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ

15.04.2019

        У Іванівській школі пройшов відкритий урок з фізичної культури в 10му класі по модулю «Футбол», який провів вчитель фізичної культури Соколов М.Г. На уроці були присутні вчитель фізичної культури Опитненської ЗОШ І-ІІІ ступенів Литвиненко О.М. та заступник директора з навчально-виховної роботи Бакай Г.А.
        Урок пройшов цікаво. Всі учні підготувалися до уроку: мали спортивну форму та взуття. При бесіді, як хлопці, так і дівчата, виявили інтерес до футболу. А на самому уроці показали навички володіння м’ячем та відпрацьовані рухові вправі, притаманні тільки при грі у футбол.
      Учителем були застосовані різні технології для формування фізичних якостей, особливо кругове тренування. Кожен учень отримав футбольний м’яч і 30 хвилин займався виконанням технічних прийомів футболу. Хлопці і дівчата жонглювали, набиваючи м’яч ногами, стегном, головою та відпрацьовували навички гри у «Квадрат» в один і два дотики.
     На уроці учні демонстрували упевненість і вміло грали у захисті, а також пресингували один одного.
       Наприкінці уроку були підведені підсумки і признаний кращий воротар – ним став Єлисей Ованесов. А кращий нападаючий – Олександр Куриленко. Учні отримали призи.
       Доброзичливий мікроклімат зберігався протягом 45ти хвилин. Учні та вчитель співпрацювали на рівні розуміння та підтримки. Достатні та високі показники навченості продемонстрували всі учні на уроці.

Переглядів: 156 | Додав: juli_kozachenko17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar