0:21 AM
Відкрили олімпійський тиждень

08.09.2017 


8 вересня 2017 року на базі Іванівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбулося урочисте відкриття Олімпійського тижня для шкіл Бахмутського району. Учителі фізичної культури привезли найкращих спортсменів своїх шкіл і взяли участь у заході, спрямованому на популяризації спорту, здорового способу життя та розвитку олімпійського руху в районі. 


На святково оформленому майданчику учнів району привітали представники відділу освіти Артемівської райдержадміністрації та громадськості села. Групи підтримки спортсменів були у чудовому настрої та надали святу урочистості та граціозності. Учні Іванівської школи продемонстрували свою майстерність з гімнастики, акробатики та боротьби у показовому виступі. А найщиріший момент був при вітанні вчителів фізичної культури з Днем фізкультурника, коли учні школи подарували їм квіти та запросили на вальс. 


Програма змагань була різноманітною та цікавою. Кожен учень міг проявити себе у спортивних вправах та іграх. Настрій учасників був підвищеним та мотивував їх на перемогу. Спортсмени шкіл району знайшли друзів та свої нагороди. Переможцями у виконанні спортивних вправ стали: 
Карбан Богдан, учень 11 класу Часовоярської ЗОШ № 15, з двох номінацій: «Стрибки на скакалці» (98 р. за 30 сек.) та «Кидки м’яча в корзину»; 
Мороз Катерина, учениця 10 класу Клинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, у номінації «Кидки м’яча в корзину»; 
Медведєва Ольга, учениця Часовоярської ЗОШ І-ІІІ ступенів №17, у номінації «Згинання та розгинання рук в упорі» (32 р.); 
Ємельянов Даніїл, учень 11 клсу Іванівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, у номінації «Підтягування на перекладині» (21 р.); 
Бережний Даніїл, учень 9 класу Іванівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, у номінації «Силові вправи на рукоходах» (1хв. 03 сек.). 


В естафеті були кращими учні Часовоярської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 17. За шашечними дошками не було рівних Каплі Тетяні, учениці 9 класу Покровського НВК, та Савчуку Павлу, учню 8-А класу Часовоярської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 17. В тенісному турнірі показали високу техніку та перемогли учні Часовоярської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 15 Карбан Богдан та Покровського НВК Щербина Юлія. 


Самим цікавим виявився фінал гри з міні-футболу між самими сильними командами Часовоярських шкіл. В чесній боротьбі отримали перемогу футболісти 15-тої школи. 
За результатами змагань переможцям були вручені грамоти та медалі. А за перемогу у загальному заліку кубок вручений учням дружньої, спортивної команди Часовоярської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 15. Призові місця зайняли Часовоярська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 17 та Іванівська ЗОШ І-ІІІ ступенів. 


Олімпійський тиждень в районі розпочався! Тепер попереду проведення змагань з олімпійських видів спорту, круглих столів, конференцій, форумів, зустрічей з майстрами спорту, конкурсів, пов’язаних з розвитком та пропагандою олімпійського руху у школах.

 

Переглядів: 164 | Додав: krasnenska2017 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar