10:28 PM
«Веселі старти»

18.11.2016 


18 листопада 2016 року у м. Бахмуті проводився ІІІ етап обласних змагань «Веселі старти» серед школярів міст та районів області. У змаганнях брали участь команди, які перемогли у ІІ етапі із міст Бахмута, Костянтинівки, Краматорська, Слов’янська, Торецька, Дружківки та районів Бахмутського, Костянтинівського. Головною метою змагань було формування у дітей сталої традиції до занять фізичною культурою і спортом. 


Наш район представляла команда Красненської школи. Учитель фізичної культури Соколов М.Г. показав високу підготовку дітей. Команда успішно подолала програму змагань, яка складалася із 4 комплексних естафет: «Швидкість з м’ячем»; «Ловкий м’яч»; «Флорбол»; «Стрітбол». 


Команда Красненської ЗОШ за результатами змагань нагороджена грамотою управління з питань фізичної культури та спорту Донецької обласної державної адміністрації та Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за зайняте І місце в обласних зональних змаганнях «Веселі старти» серед школярів районів області та кубком. Кожному учаснику команди вручено медалі та грамоти і запрошено для участі в ІV етапі – фіналі обласних змагань 16 грудня 2016 року.

Переглядів: 164 | Додав: krasnenska2017 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar