11:20 AM
В ролі керівників сільськогосподарських підприємств

28.11.2019

        Сьогодні у 9 класі на уроці географії учні виступали в ролі керівників сільськогосподарських підприємств. Їхнім завданням було створити свої підприємства, враховуючи зональну спеціалізацію напряму рослинництва та тваринництва. Заздалегідь вони були розділені на групи за бажанням, щоб ефективніше спрямувати власну діяльність. Групи представили презентації своїх підприємств:

          «Арлан» - вертикальне сільське господарство, яке являє собою багатоярусну теплицю з вирощування овочевих культур (Звонкова О., Приходько М., Соболева Я.);

          «Господарочка» - спеціалізується на розведенні великої рогатої худоби та вівчарстві ( Білогур А., Шавкун О., Гриб О., Синицин А.);

          «Чернігів з природою» - основний напрямок підприємства – тваринництво, але ще створені умов для проведення екскурсій з ознайомлення із сучасними технологіями щодо розвитку тваринництва (Касьяненко Є., Гак Є., Горблюк С., Коміссарова К.).

          Така форма роботи надала можливість учням бути відповідальними та практично застосувати свої знання з теми «Сільське господарство»

Переглядів: 136 | Додав: juli_kozachenko17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar