2:18 AM
«Усміхнись, життя прекрасне! І творить його людина!»

20.10.2017

20 жовтня 2017 року в Іванівській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов традиційний День позитиву, присвячений Всесвітньому дню запобігання суїциду під девізом «Усміхнись, життя прекрасне! І творить його людина!». Діти з нетерпінням чекали цієї події, яка охопила весь навчальний заклад, учнів та дорослих.

Метою даного заходу було донести дітям ідею, що життя - це найвища цінність людини. Завдяки реалізації мети поліпшився емоційного стан учнів, зміцнилося їх уявлення про те, що вони не на одинці, розвилися комунікативні навички взаємодії між дорослими та учнями.

Отримуванню командного духу та відчуття успіху сприяв конкурс малюнків «Я живу в яскравому світі!», в якому взяли участь учні 5-7 класів. Маленькі художники проявили активність, захоплено вимальовували свої оригінальні ідеї та фантазії, висловлюючи при цьому власну життєву позицію. Учні залюбки презентували свої малюнки. Вернісаж дитячих малюнків розмістили в шкільному холі. Були представлені цікаві, яскраві, та неймовірно прекрасні малюнки, які не залишили байдужим жодного. Переможницею конкурсу виявилася дружба!

Переглядів: 195 | Додав: krasnenska2017 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar