9:55 AM
УРОЧИСТА ПЕДРАДА ДЛЯ ВИПУСКНИКІВ 9-ГО КЛАСУ

07.06.2019

      Для десяти учнів 9го класу Іванівської школи 24 травня 2019 року продзвенів останній дзвоник. Це означало, що закінчилися навчальні заняття. Попереду була здача ДПА, яку на сьогодні вони вже подолали. Успішно здавши іспити, учні запрошені на урочисту педагогічну раду з приводу видачі їм свідоцтв про базову загальну середню освіту.
      Привітати випускників також прийшли їх батьки. Зворушливі моменти педагогічної ради пробудили у серцях дітей приємні спогади про навчання у школі. Класний керівник Приходько О.В. подарив учням на згадку вузлики досягнень за період дев’ятирічного навчання.
          Після вручення свідоцтв випускники подякували вчителям за їх невтомну працю та отримали від батьків пораду на подальше життя. А головне для навчального закладу: 7 учнів із 10ти написали заяви на навчання у 10му класі.
       У добру путь, наші випускники! Повертайтеся до школи у будь-яку мить для навчання, порад, зустрічей. Впевнені, що ті, хто підуть зі школи, будуть з честю нести звання випускника Іванівської школи.

Переглядів: 173 | Додав: juli_kozachenko17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar