1:54 AM
Українська школа для всіх

30.09.2017 

В Іванівській ЗОШ І-ІІІ ступенів встановлено банер «Українська школа для всіх!», на якому зображені основні пріоритетні напрямки діяльності Міністерства освіти і науки України у створенні необхідних умов навчання для дітей з обмеженими здібностями. Соціальна програма Марини Порошенко надає впевненості, що інклюзивне навчання набуде свого розвитку у загальноосвітньому просторі і надасть рівний доступ до якісної освіти усім дітям, незалежно від їх стану здоров’я.

В Іванівській школі 9 дітей навчаються за індивідуальною програмою, але вони не відлучені від учнівських колективів і рівно зі своїми однолітками беруть участь у загальношкільних заходах, спілкуються та дружать, не почувають себе одинокими. Але для цих учнів потрібні додаткові умови: постійна психологічна підтримка, додаткові кімнати для індивідуальних занять, додаткова увага з боку педагогічних працівників.

Є надія, що освітній розвиток у напряму інклюзії допоможе нашим дітям, які не мають здоров’я, бути впевненішими та розвиненими.

Переглядів: 168 | Додав: krasnenska2017 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar