2:14 PM
Учні-реформатори знову готові до нових звершень!

14.01.2020

         У другий день навчання, після зимових канікул, учні-реформатори Іванівського ЗЗСО (так їх вже називають поміж собою) зібралися, щоб намітити завдання на два наступних тижня.
          Нагадаємо, що на канікулах майже 50 учнів школи надали свої ідеї до скриньки змін. Для їхньої реалізації спланували заходи, які самі і спробують виконати. Таку активність учні проявляють завдяки їхньої підтримці проєкту «Освітній марафон».
         Не помітили як стали помічниками вчителів та керівників. Впевнені у своїх рішеннях, але все одне радяться з дорослими (батьками та вчителями).
        Засідали, обговорювали, планували. Прийняли рішення: прибрати у шкільному автобусі; відремонтувати тренажери у тренажерній кімнаті; зібрати бажаючих дітей для участі у вокальному, танцювальному та спортивному гуртках, які самі й бажають проводити; щодня перевіряти змінне взуття та чистоту в класних кабінетах; взяти участь в учнівському проєкті, який знайшли в Інтернеті; підготувати цікаву інформацію для новин шкільного телебачення. І, нарешті, знайти в школу електрика, тому що два місяці ставка пустує.
       Успіху Вам, реформатори, та самостійності у виконанні Ваших справ!
     Реалізація проєкту "Освітній марафон" можлива завдяки БО «Благодійний фонд «Фундація соціальних інновацій «З країни в Україну» за підтримки проєкту «Демократичне врядування у Східній Україні» Агентства США міжнародного розвитку (USAID).
Переглядів: 133 | Додав: juli_kozachenko17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar