9:00 PM
У здоровому тілі здоровий дух

2016-03-15

Активний спосіб життя знову входить у моду. Тож цьому можна тільки порадіти. Адже здоров'я - це одна з цінностей, яку не повернеш та не купиш за гроші. Не дарма в народі кажуть: "бережи здоров'я змолоду", "у здоровому тілі здоровий дух", "де здоров'я там й краса", "краще 40 раз спітніти, ніж один - замерзнути" й т.д.

З усіх видів спорту, плавання є найкориснішим фізичним навантаженням для всіх систем організму. Не даремно в спортивному рейтингу воно посідає перше місце.Також істотним плюсом є те, що навантаження у воді менш відчутні, а ефект від них в 2-4 рази вище в порівнянні з вправами, наприклад, у фітнес клубах.

Користь плавання для людини дуже велика: воно продовжує довголіття, зміцнює серце, бореться із зайвою вагою .Адже купаючись потрібно долати опір води. Це призводить до підвищення тонусу всього організму. При регулярному купанні зміцнюються судини, прискорюється обмін речовин, нормалізується тиск. Якщо у вас виникає питання: чи корисно плавання людям з обмеженими фізичними можливостями? Або: чи є вікові обмеження?

На це є єдина відповідь: плавати корисно в будь-якому віці. Навантаження у воді практично не відчутні та доставляють велике задоволення, знімають стрес та напруження. Та й сам процес приносить чимале задоволення.

Ось і наші учні покращили своє здоров’я та провели змагання: «Кращий плавець».

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 155 | Додав: krasnenska2017 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar