1:39 PM
Тренінг для вчителів «Рішучі кроки вперед!»

24.12.2019

#освітній_марафон #СхідМожливостей #USAID

       Добігає кінця грудень…

      Участь у проєкті #освітній_марафон, організованого БО «Благодійний фонд «Фундація соціальних інновацій «З країни в Україну» за підтримки проєкту «Демократичне врядування у Східній Україні» Агентства США міжнародного розвитку (USAID), надихнула на цікаві звершення. Не зважаючи на закінчення першого семестру, приєднання до Бахмутської ОТГ, підготовку та проведення Новорічних свят, ми не зменшуємо ритм і виконуємо всі заплановані заходи, які підтверджують наше зацікавлення у позитивних змінах освіти в Україні. Поступово розуміємо, що є частиною великих освітніх перетворень.

     За період двох тижнів встигли провести з учнями, їхніми батьками та педагогами ознайомчі бесіди та опитування. Активно розпочали проводити тренінги.

      Першим стартував тренінг для вчителів «Рішучі кроки вперед!», на якому ознайомилися з місією проекту, його призначенням та завданнями. Активна спільнота педагогів школи з’ясувала нові принципи відкритої екосистеми, якою повинен стати кожен освітній заклад. Усвідомлювали нові підходи до системи цінностей, якими в майбутньому повинен володіти кожен випускник освітнього закладу. Створювали моделі шкіл – «живих організмів» від імені вчителів, здобувачів освіти та їхніх батьків. «Ламали» стереотипи мислення та символічно виливали воду із стакана та наливали туди сік, дякуючи Денису Блощинському.

      Час швидко сплинув. Здається, ми зробили рішучий крок вперед до власного перетворення. Попереду багато нового та незвіданого…

Переглядів: 139 | Додав: juli_kozachenko17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar