2:30 AM
СВЯТО МИКОЛАЯ У ШКОЛІ

19.12.2017

          19 грудня в Іванівській загальноосвітній школі відбулося свято Святого Миколая. Діти готувалися заздалегідь та дуже чекали зустрічі з Миколаєм. І ось цей день настав: красиві сукні, в костюмах хлопці… Всі слухняні та веселі. Батьки, вчителі, учні, гості зі святковим настроєм чекали свята. Діти прославляють піснями та танцями Миколая. А він вже на порозі. Прийшов до них з казковими героями, які на святі, перед дітьми, стають гарними назавжди. Ябеда прохає пробачення за неслухняність та обіцяє ніколи більше не сваритися й не наговорювати на дітей дурниці.

         З казковими героями та Миколаєм завітала до дітей Єрохіна Тетяна Іванівна, заступник голови Артемівської райдержадміністрації, з ініціативи якої й прибули артисти районного будинку культури с.Опитне. Привітала дітей та подарувала від себе особисто, настільну гру «Ферма», а від районної ради та райдержадміністрації подарунки кожному учню 2-4-х класів.

            Діти дякували дорослим і Миколаю за подарунки. А головне, обіцяли бути слухняними, навчатися гарно та не ображати друзів.

Переглядів: 158 | Додав: krasnenska2017 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar