11:23 PM
Свято Дня вчителя не відбулося без гарної новини!

Заплутана справа зі шкільним автобусом виснажила не тільки вчителів та учнів, а й їхніх батьків.

У Іванівського закладі мікрорайоном в оновленій ОТГ стало лише с.Іванівське. Це означає, що шкільний автобус не потрібен, якщо учні (22 – с.Кліщіївка та 32 – м.Бахмут) будуть навчатися за своїми мікрорайонами. Так і є, із села Кліщіївка автобус проїжджає через місто та минає Бахмутські міські школи. Дітям міста теж немає потреби доїжджати до с.Іванівського, коли поруч є де навчатися. Прогнози в бік «правильного» вирішення проблеми робили всі, хто опікувався програмою «Шкільний автобус». Але всі ми люди, і просто переставляти, як фігури на гральній дошці, дітей неможливо.

Це розуміє керівник ОТГ Рева Олексій Олександрович. Спочатку він, без вагань, вирішив питання з новим шкільним автобусом для закладу, який замовив через Міністерство освіти і науки та сплатив за нього частину внеску. Після зустрічі з батьками учнів с.Кліщіївка, виступив за бажання батьків навчатися їхнім дітям саме в Іванівському закладі. За порозуміння подяка Реві О.О. та батькам, що мешкають в с.Кліщіївка.

Претендувати на проїзд шкільним автобусом з міста не було сенсу. У зв’язку з відсутністю безкоштовного проїзду дві дитини на 1 вересня відраховано зі школи. Але Іванівський заклад вдячний 30-ти учням, батьки яких хвилювалися, витрачали гроші сімейного бюджету, зверталися за допомогою, але продовжували навчатися в сільській місцевості.

Педагоги теж хвилювалися за дітей, але почувши новину, що їх будуть безкоштовно підвозити, зраділи.

Знову, допоміг випадок! Батьки звернулися до кандидатки в депутати с.Іванівське Петриєнко Анни Володимирівни з проханням відновити маршрут до м.Бахмут. Питання швидко було озвучено міському голові Реві О.О. та в дводенний строк вирішено.

Дякуючи тому, що батьки були впевнені у позитивному розв’язанні питання, їхньому зверненню до мудрих людей, отримана можливість міським учням доїжджати до Іванівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

Шана та подяка небайдужим людям!

Переглядів: 105 | Додав: juli_kozachenko17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar