11:42 AM
Соціальний Проєкт «Історія Успіху»

28.11.2019

         День 28 листопада 2019 року для Іванівської школи запам’ятався приємною зустріччю. До закладу завітала Майстер спорту України з легкої атлетики, багаторазова чемпіонка України, чемпіонка Європи Гордова Анна, яка входить в українську параолімпійську збірну як спортсменка зі штовхання ядра.

          Зустріч відбулася завдяки участі учня 4-го класу Кравця Даміра у соціальному Проєкті «Історія Успіху». Метою Проєкту є знайомство молоді з досягненнями відомих людей, що дають приклад для особистісного зросту та розвитку.

          Учні 9–11-х класів школи із зацікавленістю слухали історію успіху молодої дівчини з великою силою волі, яка вразила присутніх своєю цілеспрямованістю та організованістю. Анна доносила до старшокласників істинну цінність життя, яку зрозуміла тільки тоді, коли стала серйозно займатися спортом. З кожною своєю перемогою її вимогливість до себе зростала. На даний час спортсменка наполегливо тренується, знає декілька мов, отримує другу вищу освіту та мріє вступити до аспірантури. Кожне слово гості було впевненим та надихало на подібні звершення. Юнаки та дівчата не приховували свого захоплення людиною, яка на власному досвіді довела, що наполеглива праця, постійне прагнення вдосконалюватися та віра у себе змінює світ та приносить значних результатів не тільки самій людині, а й країні, якою пишаються завдяки таким особистостям. Підтвердженням її слів стали 70 медалей, які українка завоювала на змаганнях різних рівнів.

        Учні не стримували своєї вдячності та наприкінці зустрічі подарували їй картину зі своїми підписами. Зворушливо прощалися: запрошували знову в гості, фотографувалися, робили селфі, обмінювалися контактами. Здавалося, не хотіли відпускати…

        А четверокласник Дамір був не менше вражений своїм, вперше організованим заходом. Після нього ділився емоціями та думками: «Я зрозумів, що багато людей з нормальним здоров’ям просто втрачають свій час, не досягаючи нічого в житті. А наша Анна наповнена цікавим життям!»

         Велика вдячність за зустріч Даміру та організаторам Проєкту "Історія успіху".

Переглядів: 135 | Додав: juli_kozachenko17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar