3:54 PM
Шановні батьки!

28.03.2020

Карантин змінив умови навчання наших дітей. Дистанційна форма роботи не була пріоритетною в освітньому процесі. На сьогодні – це єдиний спосіб обережно відноситися до власного здоров’я та не втрачати знання у період змушеного призупинення освітніх процесів.

        Учителі помінялися з Вами ролями: тепер діти є самостійними споживачами знань, а Ви – організаторами освітнього простору в домашніх умовах, консультантами, помічниками, відповідальними за результативність отриманих дитиною навичок та компетентностей.

            Не секрет, що деякі батьки не розуміють своєї важливої ролі у долі власної дитини. Про це сумують педагоги. Саме, в час істотних змін в освіті, ми повинні бути партнерами та підтримувати один одного задля наших дітей.

              Звертаємося до батьків, які активно включилися в процес дистанційного навчання, хвилюються за розвиток власних дітей, не порушують режиму їхнього дня, знаходять час не тільки для виконання домашніх завдань, а й теплого родинного спілкування та творчого винахідництва, взяти участь у Фестивалі батьківських досвідів «Мій домашній освітній простір». Для цього надіслати у будь-який спосіб (електронна пошта школи ivanivska777@ukr.net, Messenger Козаченко О.Є.чи Viber 0951851137) три фотографії, на яких висвітити робоче місце дитини вдома, процес виконання отриманого завдання та виконану роботу. Супроводжуючий текст: прізвище ім’я дитини; клас; предмет що виконує; прізвище, ініціали вчителя, яким задано завдання, що виконується на фотографії. За бажанням, поділитися успіхами чи труднощами при організації дистанційного навчання.

           Враховуючи, що карантин подовжений до 24 квітня, ми зможемо зібрати великий досвід батьків щодо організації дистанційного навчання в домашніх умовах. Будьте активними! Розпочнемо дистанційну революцію!

Переглядів: 155 | Додав: juli_kozachenko17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar