9:22 AM
Семінар «Реформування освітнього процесу в умовах нової української школи»

30.10.2019

       30 жовтня Іванівська школа гостинно зустріла вчителів початкових класів району для проведення педагогами вищої кваліфікаційної категорії Нагорною Л. та Роговцевою Т.Ф. семінару з теми «Реформування освітнього процесу в умовах нової української школи». Метою заходу було: ознайомлення з оптимальною діяльністю педагогів, що є результатом творчого пошуку; зосередження на ідейних перетвореннях реформування нової української школи.

       Присутні були ознайомлені з досвідом роботи вчителів Нагорної та Роговцевої, що висвітлювалися в семінарських блоках з тематик: «Кроки до оновлення уроків української мови в початкових класах» та «Формування здоров’язбережувальної компетентності в початкових класах». Принципи духовного виховання та метод входження в картину презентувалися у творчих майстернях.

       Вміння залучати учнів до різних форм роботи, осучаснювати освітній процес та отримувати результати – це величезний талант учителя початкових класів. Високий показник якості знань учнів наших педагогів говорить про те, що майстерність вчителя та його досвід постійно вдосконалюються. Учасники семінару стали свідками грамотних сучасних методик навчання та виховання.

      Вмотивовані та зацікавлені педагоги району, учасники семінару, по його завершенню висловилися, що отримали те, чого очікували. І збагатилися, і поспілкувалися. Не витратили свій час даремно.

 

 

Переглядів: 143 | Додав: juli_kozachenko17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar