10:29 AM
РЕАЛІЗАЦІЯ ПРАВООСВІТНИЦЬКОГО ПРОЕКТУ

26.09.2018

        26.09.2018 року в рамках правоосвітницького проекту Міністерства юстиції України в Іванівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Бахмутського району було проведено урок "Я МАЮ ПРАВО!" для учнів 5-8-х класів. Метою уроку було: закріплення знань учнів про права, свободи та обов’язки, визначені Конвенцією ООН про права дитини; формування правових знань школярів, почуття власної гідності, впевненості в собі; розвиток навичок творчого підходу до власного життя, навичок співпраці та взаємодопомоги; виховування любові до Батьківщини.

        Начальник Бахмутського районного відділу ДРАЦС Носкова Я.В. разом з головним спеціалістом сектору з профілактичної роботи служби у справах дітей Бахмутської райдержадміністрації Богомолової О. зацікавили учнів різноманітними методами діяльності. В ігровій формі діти самостійно визначали свої права. До їхньої уваги були представлені буклети "Дитина, знай свої права!". Велась бесіда за тематикою уроку.

             За результатами проведеного заходу, школярі мали змогу задати актуальні для них запитання та отримати обґрунтовані відповіді. Цікавою для дітей виявилася тема про боулінг. Вони активно вступали в розмову та отримували інформацію щодо його видів, причин та поведінки у разі цькування чи приниження їхньої особистості.

  Захід виявився цікавим і корисним.

Переглядів: 161 | Додав: krasnenska2017 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar