5:23 PM
ПРОФЕСІЯ МРІЇ

27.09.2019

      Вибір професії — один з головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці. Він має значення як для самої людини, так і для суспільства. Вибір професії – це по суті вибір життєвого шляху, вибір долі. Від вибору професії до душі у великій мірі залежить задоволення людини своєю долею, її щастя.
     Тому дуже велика увага у виховній роботі школи приділяється саме профорієнтаційній роботі. 27 вересня 2019 року учні 9-11-х класів Іванівської школи були присутні на профорієнтаційному заході за участю представників Головного управління Національної поліції в Донецькій області.
     Профорієнтаційний захід відвідали близько двох тисяч учнів випускних класів міських і сільських шкіл, які змогли поспілкуватись з представниками Головного управління Національної поліції в Донецькій області, дізнались про професії, за якими навчаються, щоб працювати у поліції, умови вступу та навчання.
   Після відвідування концерту, де свої навчальні заклади презентували представники Донецького юридичного інституту та Харківського національного університету внутрішніх справ, випускник 11 класу заявив, що це професії мрії.

Переглядів: 150 | Додав: juli_kozachenko17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar