12:08 PM
Правова вікторина «Кримінальна відповідальність»

12.12.2019

      З правовими питаннями ми зустрічаємося дуже часто. Багато хто з учнів дивується, дізнавшись, що наші повсякденні вчинки часто мають правову оцінку. Право, закони супроводжують людину все її життя. Щоб уміло і правильно користуватися своїми правами і добре виконувати свої обов'язки, не порушуючи прав і законних інтересів інших, треба знати закони. Саме тому сьогодні команди «Кодекс» і «Знатоки» створені учнями 9 класу взяли участь у правовій вікторині «Кримінальна відповідальність», в якій учасники перевірили свої знання з питань права.

      Було проведено декілька конкурсів: «Бліц-турнір», «Правова ситуація», «Доміно», «Асоціація». Учасники вікторини розв'язували юридичні ситуації, надавали правову оцінку запропонованим подіям, демонстрували знання юридичних термінів. Володіння знаннями з правознавства дозволило учасникам досить швидко реагувати на поставлені питання. Команда «Кодекс» з незначним відривом здобула перемогу у вікторині.

       Подібні заходи сприяють формуванню правового світогляду та правової культури підлітків, ознайомлюють з основними нормами українського законодавства, виховують в учнів правову свідомість, інтерес до правових знань.

Переглядів: 147 | Додав: juli_kozachenko17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar