3:14 PM
«Освітній марафон»

13.03.2020

Третій день… Час спливає дуже швидко… Ми вже звикли до неймовірно цікавих лекцій. Сьогодні зранку з нами працювала Марина Говорухіна над розробкою та впровадженням комунікативних стратегій ЗЗСО. Чудові життєві приклади та серйозна діяльність по вивченню цільової аудиторії. Зрозуміли, що необхідно відрізнятися та спілкуватися історіями.

Надзвичайні спікери Блощинський Д. та Гайдай П.! Заради них хочеться приїздити на інтенсиви ще. Це наші мотивації та візії. Запевняють, що всьому навчать! Застерігають від помилок! Створюють атмосферу партнерства! Дякуючи їм, навчаємося, помиляємося, створюємо системи, розподіляємо ролі… Отримуємо знання. Поповнюємо білі плями. Відпрацьовуємо кейси! Супер!

Філософсько-літературні світоглядні лекції о 21.00 у синьому залі - просто диво! Ще розуміємо про що мова! Ще можемо спілкуватися!

І домашнє завдання на восьму ранку…

Спасибі за день організаторам проєкту! Ви всі – круті!

«Освітній марафон» реалізується БО «Благодійний фонд Фундація соціальних інновацій "З країни в Україну"в рамках проєкту «Демократичне врядування у Східній Україні» (DG East) USAID Ukraine - USAID Україна Агентства США міжнародного розвитку (USAID).

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 340 | Додав: juli_kozachenko17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar