5:06 PM
ОЛІМПІЙСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ СТАРТУВАВ!

09.09.2019

        9 вересня 2019 року в Іванівській школі було проведено урочисте відкриття Олімпійського тижня, присвячене Дню фізичної культури та спорту. Розпочалося свято парадом учнівських спортивних команд, які представляли олімпійські види спорту (футбол, волейбол, баскетбол, легка атлетика, настільний теніс). Найкращими були учні 7-го класу з представленням виду спорту «гімнастика».
      З привітанням до учнів школи звернувся вчитель фізичного виховання Соколов М.Г., який побажав міцного здоров'я та успіхів у спортивних змаганнях.
        Традиційно тиждень розпочався загальношкільним пробігом. А далі: змагання зі стрибків в довжину (перемогла команда 7-го класу); кидки м’яча в корзину (учні 6-го класу); підтягування на перекладині (Бережний Д., учень 11го класу); силові вправи (Ованесов Є., учень 11-го класу); згинання рук в упорі (Решетнікова І, учениця 8 класу); настільний теніс (Савенко М, учень 8го класу). Кращою у змаганнях з футболу була команда 11-го класу.
    У програмі Олімпійського тижня ще сплановані спортивні заходи. Сподіваємося, що учні будуть такими ж активними та спортивними.

 

Переглядів: 167 | Додав: juli_kozachenko17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar