6:30 PM
НІ, ТЮТЮННОКУРІННЮ!

30.01.2018

       30.01.2018 року в Іванівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів пройшов захід «Ні, тютюнокурінню!». Метою заходу було звернути увагу учнів на свідоме негативне ставлення до шкідливих звичок, розширити знання про негативні наслідки куріння для всього суспільства, стимулювати дітей до зміни стереотипів поведінки на користь здорового способу життя.

       Учитель повідомила про те, що кожна дитина повинна знати, щодо наслідків  тютюнокуріння, « паління знищує людину, руйнуючи здоров'я, послаблюючи волю, позбавляючи її життєвих і моральних цінностей».

       Учні дізналися про шкоду, що зазнає організм і психіка від вживання тютюну. Зробили висновки про те, що чекає їх в майбутньому, якщо вони будуть курити, що треба ставитись з повагою до свого організму та здоров'я оточуючих, активно вести здоровий спосіб життя.

       Захід супроводжувався мультимедійною презентацією, були представлені фото та відео з даної тематики.

       При відвертій бесіді Сироватський Олександр зізнався, що довгий час палить. Учні навели йому багато прикладів, як можна позбавитися цієї проблеми із досвіду своїх батьків та друзів. А також деякі учні зізналися, що пробували палити, але їм не сподобалося.

       Наприкінці заходу учні стверджували, що палити шкодить для здоров’я та вирішили відмовити батьків від паління.

 

Переглядів: 169 | Додав: krasnenska2017 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar