8:54 PM
НА КАНІКУЛАХ ДО СЕНСОРНОЇ КІМНАТИ

03.04.2019

       Проект «Сенсорна кімната ГармоніЯ» не завершений ще у повній мірі, але те, що отримали вже встановлено та почало працювати.
       Ідеєю проекту було створення сенсорної кімнати у школі – затишного куточку для тих, кому раптом знадобиться психологічна допомога, спокій, тиша, відновлення сил, навіть звичайна приватна бесіда. Кімната облаштована сенсорним приладдям, яке допомагає учасникам освітнього процесу відпочивати та зміцнювати своє психологічне здоров’я.
     У школі навчаються діти з особливими освітніми потребами, діти, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів та діти інших пільгових категорій, створений інклюзивний клас. Такі діти займаються з психологом у даній кімнаті, що підвищує рівень психолого-емоційного стану цих дітей та підвищує інтерес до навчання.
       Учні початкових класів із задоволенням завітали у кімнату на канікулах. І корисно провели час з психологом школи.

    Проведене опитування серед дітей дали змогу зрозуміти, що ми обрали правильний напрям – створили сенсорну кімнату, яка стала для учасників освітнього процесу комфортним місцем психологічного відпочинку. Особливо виявили задоволення учні початкових та 5-6го класів. Це діти, які перші стали працювати у сенсорній кімнаті.

Переглядів: 142 | Додав: juli_kozachenko17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar