6:25 PM
НА ФЕСТИВАЛЬ У ЗВАНІВКУ

12.01.2018

       Різдвяні свята – це чудові дні, від яких кожен очікує дива. Щедрівки, колядки, найкращі побажання звучать в кожній українській оселі. А ще стало традицією проводити різні конкурси, фестивалі, які супроводжуються різдвяними піснями, де можна побачити театралізовані дійства.

       12.01.2018 року учні Іванівської школи були запрошені на фестиваль «Різдвяний передзвін» у село Званівку. На цей обласний захід прибули творчі колективи з різних областей України. Дивували своїми виступами як діти, так і дорослі. Всіх учасників свята нагороджували дипломами та подарунками. А глядачі залучались до участі в майстер-класах, де могли власноруч виготовити для себе янгела чи якусь іншу ялинкову прикрасу. Затримали увагу чудові виставки поробок жителів села та учнів Званівської школи. Організатори свята пригощали присутніх козацькими стравами та запрошували сфотографуватися з учасниками вертепів.

       У всіх був піднесений святковий настрій, розуміння що кожен причетний до збереження і відновлення традицій українського народу.

 

Переглядів: 173 | Додав: krasnenska2017 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar