2:02 PM
Математична гра «Що? Де? Коли?»

05.03.2020

       5 березня в Іванівському ЗЗСО проведена математична гра «Що? Де? Коли?» Команда знавців: Кадасимчук Єгор (7 клас); Савенко Микола (8 клас); Касьяненко Єлизавета (9 клас); Малкін Максим (10 клас); Петрова Кароліна (11 клас); Ованесов Єлисей (11 клас) змагалися проти учнів, батьків та вчителів школи.

        Ведучий Безмен Кирило, учень 11-го класу, реалізував хід гри за правилами відомого телевізійного шоу. Тут розігрувалися сучасні книжки. Питання були надані як у форматі відео, так і звичайним способом, також знавці відповіли на питання типу «Чорний ящик». Не обійшлося без музичної паузи.

        Рахунок гри 8:3, з перевагою знавців. Залишилися без правильної відповіді питання вчителя математики Синельникова О.В. (Чому на пожежному щитку відро конусоподібне?), вчителя англійської мови Гукасяна О.А. (Перевести математичний вислів) та учениці 9-го класу Гак Єлизавети (Відгадати, яка знаменита особа зображена на портреті). Ведучий відправив книги за програні раунди володарям цих питань.

        Цікавими були питання бібліотекаря Акімової Л.О., заступника директора з навчально-виховної роботи Мельникової Л.Ю., батька Пономарчука О.М. та учениці 9-го класу Шавкун Олександри. Кращим гравцем гри визнаний капітан Ованесов Єлисей.

       Учням, членам команди, були вручені сертифікати, подарунки та книжки, які вони чесно заробили, відповідаючи на математичні питання.

       В кінці дякували ведучому та вчителю математики Чуприній Г.Є. за творчий підхід у реалізації шкільного плану, присвяченого Року Математики в Україні.

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 153 | Додав: juli_kozachenko17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar