12:13 PM
Конкурс української воєнно-патріотичної пісні «У пісні нашій – наша сила!»

13.12.2019

          Сьогодні у школі пройшов конкурс української воєнно-патріотичної пісні «У пісні нашій – наша сила!», присвячений Дню Збройних сил України. Учні місяць готувалися до виступів. Чекали поважного гостя, воїна АТО Ніколаєнка Ігоря Івановича. Конкурс розпочали з виступу шкільного духового оркестру «Юність». Представили журі, та привітали квітами Ігоря Івановича з минулими святами.

      Учні 5-11-х класів представили свої виступи на суд журі. Конкурс був ініційований шкільним самоврядуванням, при підтримці вчителя музики Скиданенко Н.М., педагога-організатора Акатова А.П. та заступника директора з виховної роботи Яковлевої В.М.

         Велику увагу при підготовці та проведенні було приділено залученню максимальної кількості учнів до участі, самостійному вибору пісень та їх інсценівці самими учнями.

       Дуже цікавий репертуар представили учні: пісні про Україну, про мир та про захисників країни. Виступали завзято. Вразили виступи учнів 11-го, 9-го та 7-го класів, які посіли, відповідно, І-ІІ-ІІІ місця.

    Дуже зворушливий конкурс. Гість відмітив масовість та якість виконання пісень. Сам вручав грамоти, а переможцям ще й премію.

Переглядів: 162 | Додав: juli_kozachenko17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar