9:16 AM
Колективні педагогічні канікули

28.10.2019

     Нам, учителям, завжди не вистачає вільного часу та наші сім’ї дуже обділені увагою. Тому ідею про колективні педагогічні канікули сприйняли легко. Але, нажаль, нелегко зібрати було родини педагогів до кола відпочиваючих.

     Вирішили їхати у подорож до Святогірська. Хтось дуже хотів поїхати, але не зміг. А хтось зміг, а не поїхав. В одну мить здалося, що ідею не реалізувати… Невелика кількість бажаючих привела до того, що транспортні послуги коштували учасникам дуже дорого. У розпачі хотіли відмовитися та перенести подорож … Але про це дізналася Тетяна Михайлівна Заморська ( голова Бахмутської РОП) та заборонила, навіть, думати про відмову. Завдяки тому, що членам профспілки була відшкодована повна вартість проїзду, ми, поки що, маленьким колективом, започаткували та реалізували свою ідею.

     26-27-го жовтня відпочили за весь колектив! Впевнені, що на наступних канікулах ми об’єднаємося у більше коло наших колег та їхніх родин.

Дякуємо Вам, Тетяно Михайлівно, за те, що надали можливість відпочити із членами своїх сімей, духовно збагатитися та оздоровитися…

Переглядів: 160 | Додав: juli_kozachenko17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar