9:20 AM
Художня виставка «Перлини творчості»

29.10.2019

      29 жовтня в Бахмутському аграрному ліцеї відбулося урочисте відкриття художньої виставки «Перлини творчості», на якій були представлені роботи бахмутських художників Сергія Георгійовича Садчикова та Катерини Іванівни Радченко.

     Учням 8-11-х класів Іванівської школи пощастило побувати на цьому заході, метою якого було не тільки залучення молоді до прекрасного, а й проведення профорієнтаційної роботи працівниками ліцею.

      Виявилося, що у даному навчальному закладі відкрито художнє відділення. Саме Садчиков та Радченко є його викладачами. Талановиті роботи цих митців неодноразово виставлялися в Бахмутському краєзнавчому музеї та мали успіх у глядачів. Різноманітні та цікаві своїм виконанням картини визивали різні почуття і в учнів

     Також були організовані майстер класи «Зачіска» для дівчат та «Водіння вантажного автомобіля» для хлопців. Всі, без винятку, із задоволенням брали участь у квестах, навіть дівчатам вдалося спробувати себе у ролі водія.

      Такі заходи вкрай необхідні, вони надають можливість замислюватися над своєю майбутньою професією, відкривати для себе нові горизонти та, можливо, обирати свій життєвий шлях.

 

Переглядів: 191 | Додав: juli_kozachenko17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar