1:02 PM
ІV ТУРНИР З НАСТІЛЬНОГО ТЕНІСУ ПАМ'ЯТІ ЗАСЛУЖЕНОГО ТРЕНЕРА УКРАЇНИ В.ПЕТРІШИНА

08.06.2019

       Історія проведення турніру з настільного тенісу в Красненській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Бхмутської районної ради бере свій початок з 2016го року, коли педагоги і випускники вирішили започаткувати цей захід в пам'ять про випускника школи.
      Віктор Петрішин все своє життя присвятив пропаганді і розвитку настільного тенісу, любов до якого прищепив йому вчитель фізичної культури Соколов М.Г. Щоб досягти своєї мети закінчив Московський інститут фізкультури і спорту. Приїхав до м. Донецька працювати та удосконалювати свою спортивну майстерність. Згодом став тренувати Донецьку команду «Норд», яку вивів на європейський рівень. За високі досягнення його спортсменів у настільному тенісі, Петрішину В. було присвоєне спортивне звання «Заслужений тренер України».
      Маючи спортивний характер, він залишався доброю та чуйною людиною. Любив своє село, школу, людей. Мріяв про краще майбуття своїх синів Дмитра та Ігоря, які продовжили справу батька. З великою повагою відносився до головних жінок у його житті: матері Марії Дмитриївни та жінки Лідії Василівни.
       З теплотою та великою гордістю згадують про випускника 1969 року педагоги та його однокласники. У цьому році він би відзначив п’ятдесятирічний ювілей випуску зі школи. Петрішин залишив зірковий слід у пам’яті молодого покоління, яке виховується на його прикладі. Тому вже четвертий рік на базі закладу збираються його друзі, колеги, рідні, навіть ті, хто не знав Віктора, але обрав для себе настільний теніс як кращий спосіб розвитку та активного способу життя.
       8 червня 2019 року на ІV турнірі з настільного тенісу пам'яті заслуженого тренера України В.Петрішина було організовано змагання серед 21- го учасника різних вікових категорій. Серед них були майстри і кандидати в майстри спорту з настільного тенісу, учні КДЮСШ № 1 м. Бахмута, випускники школи та мешканці села. Турнір пройшов у дружній та теплій обстановці. Всі, від мала до велика, поважали один одного та прагнули до перемоги.
      Наприкінці змагань головний суддя, кандидат у майстри спорту, тренер з настільного тенісу КДЮСШ № 1 м. Бахмута Кібка В. оголосив переможців. Ними стали:
І місце – Пахомова Анна, учениця КДЮСШ № 1 м. Бахмута;
ІІ місце – Пєтух Назар, учень КДЮСШ № 1 м. Бахмута;
ІІІ місце – Стиранець Михаїл, представник заводу «Цветмет».
       Переможці та призери змагань, крім грамот та медалей, отримали від спонсора, представника заводу «Цветмет», Данильченка Андрія цінні подарунки.

Переглядів: 150 | Додав: juli_kozachenko17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar