10:38 PM
Європейський день захисту дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства

18.11.2019

   18 листопада відзначається Європейський день захисту дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства. За оцінками, кожні 9 хвилин на веб-сторінці демонструються діти, які зазнали сексуальної експлуатації та приблизно кожна п'ята дитина в Європі є жертвою тієї чи іншої форми сексуального насильства, в 70-85% випадків кривдником є той, кого дитина знає.

      Для учнів 8-9-х класів Іванівської школи пройшов квест "НІ! СЕКСУАЛЬНОМУ НАСИЛЬСТВУ ДІТЕЙ!", на якому учні розглядали проблему в групах. Аналізуючи відеоматеріал з цієї тематики, дівчата визначили свої страхи з приводу наданої інформації. А хлопці намагалися знайти шляхи, які б зменшили високі показники сексуального насильства над дітьми. Виробили правила обережності при спілкуванні з незнайомими людьми та раптовій зупинці біля дітей транспортних засобів. Створили Знаки обережності та зробили висновки щодо проведення квесту.

     Активними учасниками були учні 8-го класу Борисенко П., Дютін Д., Савченко М., Решетнікова І. та учениці 9-го класу Горблюк С., Соболева Я.

Переглядів: 163 | Додав: juli_kozachenko17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar