9:07 AM
Екоквест «Ми – діти планети Земля»

19.04.2019

        19 квітня 2019 року, напередодні Дня довкілля (21 квітня) та Всесвітнього Дня Землі (22 квітня), у Іванівській школі пройшов екологічний квест «Ми – діти планети Земля».
        Учителі біології та географії стали організаторами цікавого заходу та підготували для учасників програму, маршрутні листи, дорожні карти, цікаві запитання та несподівані завдання на «зупинках». Учні кожного класу прийняли участь у квесті. Кожна команда, згідно дорожньої карти, отримала маршрут з визначеними зупинками:
- «Алея Мігруючих птахів». Діти власноруч виробляли птахів із паперу та розвішували їх на деревах;
- «Обережно, Земля у смітті!». Учасники не тільки висловлювали пропозиції у який спосіб можна вирішити проблему засміченості Землі, а й обладнали місце для роздільного збору сміття, з’ясували термін розкладання відходів та розкрили таємницю ще однієї скриньки, в якій містяться найбільш небезпечні
відходи – відпрацьовані батарейки;
- «Цвіти моя планета». Учні висаджували квіти;
- «Друге життя непотрібних речей». Діти мали змогу змайструвати свої поробки з пластикових бутилок та стаканчиків;
- Флешмоб «Діти за Землю!». Учні та вихованці дитячого садка «Зірочка» Іванівської сільської ради створили «живу картину» з даної тематики.
- «Обіцянки Землі». Учні замислювалися, як робити певні речі задля збереження довкілля;
- «Створи проект». Учні активно взяли участь і підготували свої проекти «Бережи довкілля» та «Пам ятай про Землю» за екологічним напрямком.
Наприкінці заходу кожен учасник квесту зробив висновок, що потрібно берегти природу для того, щоб планета Земля перетворилася на чисту Зелену планету.

Переглядів: 183 | Додав: juli_kozachenko17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar