7:19 AM
Другий день інтенсиву «Освітнього марафону»

11.03.2020

Другий день інтенсиву «Освітнього марафону» надав нам можливість замислитися над проблемами інклюзивного навчання. Другий рік ми з Вами працюємо в інклюзивному середовищі і дотепер мали багато складнощів в організації інклюзивного простору для дітей з особливими потребами. Сьогодні спікерка «Освітнього марафону» Інна Горбенко розкрила всі проблемні ситуації, відповіла на значущі питання, представила деякі технології інклюзивного навчання та формулу нової української школи «Інклюзивна освіта – це не революція, а еволюція». Також досвідом управління у перехідному періоді від традиційної до інклюзивної школи поділилася румунка М.Мадаліна Турза. Багато цікавого та корисного дізналися з її доповіді. Донесемо до Вас, як тільки приїдемо. Сподіваємося на розуміння та бажання сприйняти оновлений формат вдосконалення інклюзії у нашому закладі.0

   Цікавими також стали подорожі до Київських шкіл, в яких знайомилися зі стратегічними напрямами розвитку столичних закладів у напрямках фінансової автономії, інклюзивного навчання, внутрішньої системи забезпечення якості освіти, мультипрофільного навчання. Багато привеземо нового та перевіреного досвідом київських колег. Впевнені, позитивні зміни нашого закладу попереду! Готуйтеся до плідної творчої роботи!

   А вкінці дня ми відвідали Національний художній музей України! Незабутня екскурсія! З піднесеним настроєм повернулися в готель.

   Багато ідей, мрій та бажань виникало за сьогоднішній день. Команда «Освітнього марафону» спонукає нас на дію, переформатовує наші думки та заряджає на розвиток нової української школи! Велика вдячність за це!

   «Освітній марафон» реалізується БО «Благодійний фонд Фундація соціальних інновацій "З країни в Україну"в рамках проєкту «Демократичне врядування у Східній Україні» (DG East) USAID Ukraine - USAID Україна Агентства США міжнародного розвитку (USAID).

#освітній_марафон #СхідМожливостей #USAID

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 145 | Додав: juli_kozachenko17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar