9:07 AM
до Фельдман екопарку

23.10.2019

       23 жовтня 2019 року о 7.00 від Іванівської школи від’їжджав двохповерховий автобус, який гордо сповіщав про те, що 61 пасажир (учні, батьки, вчителі), до яких у місті Бахмуті приєдналися ще 12 пасажирів Покровського НВК та 19 – Зайцівської школи, мандрують у м.Харків до Фельдман екопарку. Цікавою очікувалася екскурсія. І нічого не могло її зіпсувати: ні туман, ні пахмурна погода… Діти та дорослі налаштовані були дуже позитивно.

      Протягом довгого часу (майже 4 години) в автобусі царювала дружня атмосфера. У комфортабельному салоні можна було снідати, дивитися кінофільм та обговорювати важливі справи.

       Об одинадцятої години автобус приїхав до призначеної зупинки. І тут почалося найцікавіше…

      Розділені на групи діти, не приховуючи свого здивування, зайшли на територію парку. Їх чекали звірі та птиці (ковані та живі), композиції хризантем та колекція раритетних автівок…

     Дві з половиною години пролетіли непомітно. Не відчувалося осінньої прохолоди. Ніхто нікому не заважав спілкуватися з природою…

       За організацію безпечного та комфортного маршруту велика вдячність ФОП Мелкумяну Юрію Олексійовичу.

       За участь в екскурсійній подорожі подяка керівникам Покровського НВК та Зайцівської школи.

     Найважливішим в організації екскурсії стала участь в ній сімей Акатових, Божко, Зайченко, Кіхтенко, Ніколаєвої, Скиданенко. Спасибі за родинний відпочинок зі своїми дітьми. Приємно було дивитися на пізнання звіриного та рослинного світу разом.

 

Переглядів: 370 | Додав: juli_kozachenko17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar