1:40 AM
До Дня збройних сил України

06.12.2017

       6 грудня 2017 року в 5-7-х класах в Іванівській ЗОШ І – ІІІ ступенів відбувся виховний захід, присвячений Дню збройних сил України.

    Метою заходу було: сприяти патріотичному вихованню успішної молоді; пробуджувати національну свідомість; осмислити себе як частинку великого українського народу; розвивати фізичні здібності; виховувати патріотичні почуття до рідної землі; взаємоповагу один до одного.

       Цікавими були конкурси капітанів-інтелектуалів, вправні скакалки, жартівливі вікторини на кмітливість, сценки «Проводи в армію», На заході прозвучали пісні, гуморески «Дубова ракета», «Служба медом».

      Наприкінці відбувся бліц-турнір «Знавців козацької термінології», в якому кращими стали учні 6-го класу.

          Переглянуто документальний фільм про військові досягнення української армії. 50 учнів школи дізналися про історію української армії та почули українські пісні. Також учні відвідали виставку малюнків і плакатів, присвячену Дню збройних сил України, в якій були представлені роботи старших учнів.

Вручено дипломи самим активним учасникам заходу , учням 6-го класу Решетняк Катерині, Реві Діані, Васютіну Кирилу, Куриленку Сергію.

 

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 177 | Додав: krasnenska2017 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar