6:42 PM
ДЕНЬ ПРОФІЛАКТИКИ У ШКОЛІ

20.02.2018

       20 лютого в Іванівській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшло виїзне засідання пересувного мобільного консультативного пункту «День профілактики». До навчального закладу завітали представники поліції, спеціаліст з центру зайнятості, лікарі, фахівці з соціальної роботи Бахмутського районного центра соціальних служб для сім ї, дітей та молоді.

       Інспектор ювенальної превенції сектору превенції Бахмутського відділу поліції провів бесіду на тему «Профілактика правопорушень серед дітей та попередження дій, що призводять до нещасних випадків, загибелі та травмування в умовах воєнного часу», під час якої діти зрозуміли, що не треба піднімати незнайомі предмети, не ходити до лісу та лісосмуги. Були запропоновані та розібрані різні непередбачувані ситуації.

       Лікарі провели цікаві бесіди з показом соціальних відеороліків та слайдів за темами «Обережно, туберкульоз!», «Профілактика шкідливих звичок: паління, наркоманії, алкоголізму», «Профілактика шкірно-венерологічних захворювань, які передаються статевим шляхом», які закликали берегти своє здоров’я та виконувати правила особистої гігієни.

       Фахівець з соціальної роботи провела бесіду з показом документального фільму на тему: «Попередження насильства в сім'ї», під час якої учні мали можливість висказати власні думки з приводу цього питання. Намальовані ними малюнки теж виражали думки та настрій дітей.

       Всі зрозуміли, що такі зустрічі необхідні і корисні для кожної дитини та дорослого. Учні 5-11-х класів отримали багато вражень від спілкування зі спеціалістами, зробили для себе висновки, які допоможуть обрати правильний шлях у житті.

 

Переглядів: 153 | Додав: krasnenska2017 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar