1:49 PM
Аукціон пропозицій «Наша стратегія – наше майбутнє!»

10.01.2020

      Зимові канікули найкращий час для роздумів та впевнених кроків до своїх мрій. Педагоги Іванівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів запланували на 9 січня 2020 року проведення аукціону пропозицій «Наша стратегія – наше майбутнє!» в рамках реалізації проєкту «Освітній марафон». І не помилилися! Ефективним був захід, в якому взяла участь більша частина колективу. Спочатку були ознайомлені зі стратегією розвитку школи від дітей. А потім і самі взялися до роботи: визначили напрями розвитку, взявши за основу дитячі пропозиції; створювали остаточний SWOT-аналіз розвитку ЗЗСО, використовуючи матеріали домашнього завдання, яке отримали на попередньому тренінгу; провели Аукціон ідей та спробували сформулювати стратегію школи. Сперечалися, вибачалися, виказували власну думку та виявляли емоції.
      Так, плавно перейшли до презентації теми «Емоційний інтелект та ефективна комунікація» (матеріали презентаціїї були представлені на платформі «Освітній марафон» кандидатом психологічних наук, доцентом кафедри освітнього лідерства ІППО Київського університету ім.Б.Грінченка, практичним психологом вищої категорії, гельштальт-терапевтом Д.Сабол).
      Активно попрацювавши, педагоги виконали деякі вправи на формування емоційного інтелекту та отримали домашні завдання, серед яких перегляд фільм режисера Майкла Хоффмана «Один прекрасний день», 1996 року (США) та аналіз стилю спілкування батьків з дітьми.
       Дорече, батькам теж пропонуємо долучитися до перегляду цього фільму та звернути увагу на спосіб спілкування головного героя зі своєю донечкою наприкінці фільму, а саме з моменту 1 год. 08 хв 30сек. трансляції, коли він зміг опанувати свої емоції та сформулювати 2-5 речень Вашого особистого ставлення до такого типу спілкування.
       А 21.01.2020 РОКУ ЧЕКАЄМО ВЧИТЕЛІВ, ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ ТА ЇХНІХ БАТЬКІВ НА ТРЕНІНГ, ПРИСВЯЧЕНИЙ ТЕМІ: «КРИТИЧНЕ МИСЛЕННЯ В ОРГАНІЗАЦІЇ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕССУ»
       ПРОЄКТ «ОСВІТНІЙ МАРАФОН» РЕАЛІЗУЄТЬСЯ ЗАВДЯКИ БО «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ФУНДАЦІЯ СОЦІАЛЬНИХ ІННОВАЦІЙ «З КРАЇНИ В УКРАЇНУ» ЗА ПІДТРИМКИ ПРОЄКТУ «ДЕМОКРАТИЧНЕ ВРЯДУВАННЯ У СХІДНІЙ УКРАЇНІ» АГЕНТСТВА США МІЖНАРОДНОГО РОЗВИТКУ (USAID).

 

Переглядів: 148 | Додав: juli_kozachenko17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar